06.04. 2010

IWALY EDGAR VALTER

Suur sõnelus oli mul väiksena nagu.. materjalide, moe, karakterite ja sadakordaläbilappamise raamat. Lihtsalt vahid ja vahid ja nagu okei ma olen koma, ei ma olen hüüumärk ikka, ja kõik läigib ja on roosiline ja nii liikuv appi appi. Tegelikult leidsin ammu aga olin promotigu, head inimesed skännivad Edgar Valterit – http://edgarvalter.blogspot.com/ ja sealt ka sõnelus.

“Teie jutt üks naljavärk on! Tähtsaist tähtsaim hüüumärk on!”Aga muidu ravin oma röganohuköha, kehvik olla on, ila tilgub, kiired ajad, peaks asjalik olema, apua. Mitu kilo tatti võib ühe väikse inimese seest välja ujuda, uskumatu.

A mu eksmehe maakodu oli muide Edgar Valteri ekskodu omakorda kus ta joonistas pokusid ja asju, tunnen end natuke rahulolevana, et olen saanud seal olla ja näha mis ta nägi. Tobe aga tõsi.

Need ruutudega kummikud ajavad närvi mind, täiesti ebasümmeetrilised odavad välja veninud ruudud ja loll läikiv kummimaterjal. Öääh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 Comments

 • apppiiiiiii! jaaaaaa! kui imelik on seda näha praegu. nagu oleks 4aastane jälle. mul kõik need pildid ja tekstid sealt oleks justkui pähe õpitud. iga väiksemgi detail tuleb nii tuttav/kodune ette. aitäh meeldetuletamast!

 • uus / tuus says:

  uuu väga tuus et ma pole ainus nostalgiakuningas selle raamatuga seoses, seal valteri blogis on kõik 20 lehte ära skännitud muide!

 • panin selle oma FB seinale ka ja juba naised kõik lähevad hulluks seal! niiet nostalgia selle raamatuga on mõnel veel. lahe!

  (muide. mõtlesin enne, et millise luuletuse poolt hääletada siin paremal ja praegu su blogilinki FB seinale pannes pidin trükkima CAPTCHA “holland one”. niiet see on siis vist nüüd otsustatud.)

 • Hali says:

  jaaa!!! ma olin selle raamatu täitsa unustanud. need joonistused on ju põhi lapsepõlve lemmikud!

 • Helen says:

  mulle ka hullult meeldis see raamat :)

 • Anonymous says:

  Tänane Telliskivi Antonina set oli ikka eriti kuradi faking lahe. Uskumatu lihtsalt. Tantsisin ennast pooleks ja siiamaani ei suuda naeratamist lõpetada. Palju õnne!

 • uus / tuus says:

  mul endalgi oli täiesti hullult mõnus olla vaatamata köhadele ja värkidele, väga lahe publik ja siuke knotakt värk jee : )